Deputetja

Duda Balje, e mbuluar me shami, e uron Ramazanin

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, e mbuluar me shami, e ka uruar muajin e shenjtë të Ramazanit.

“Urime Ramazani të gjithëve. Uroj që lutjet e muajit të Ramazanit të na bekojnë të gjithëve dhe Allahu të pranojë lutjet dhe agjërimin tonë”, ka shkruar Balje në postimin në Facebook, të cilin e ka bërë në gjuhën angleze.

Mund të jetë një fotografi nga afër e 1 person dhe shami koke