Doni të jeni kreativ dhe të mos keni probleme me peshën – atëherë flini me orar

Të gjithëve ju pëlqen gjumi, mirëpo jo të gjithë e respektojmë orarin e gjumit, kjo për shkak të kohës dinamike.

Mirëpo përfitimet nga gjumi me orar janë tejet të nevojshme për çdo individ, transmeton Klan Kosova.

Si fillim përmirësohet memoria, jemi më kreativ, nuk do të keni probleme me peshën e as me depresionin e shumë përfitime të tjera.

Siç duket gjumi nuk ju largon vetëm lodhjen gjatë ditës, por ju  mundëson që të jemi sa më aktiv në ditët vijuese.