Donaldi

Donaldi rrëfen tre momentet më të bukura në BBV, a është Trixa pjesë e tyre?

Banorët gjatë darkës së mbrëmshme kanë shpalosur shumë gjëra.

Donaldi ka rrëfyer tre momentet e tij më të bukura brenda shtëpisë së BBV-së, shkruan lajmi.net.

Puthja e parë me Trixën, parashuta e Romeos dhe shitja e pikturave ishin tri nga shumë momentet më të bukura që ai ka përjetuar që nga e tij në shtëpinë e BBV-së.

Donaldi ka qenë pothuajse personazhi më i përfolur gjatë këtyre muajve të fundit.