Procedurat

Dokument | Përjashtohen 5 deputetë nga Kuvendi i Shqipërisë, mes tyre dhe Berisha

Këshilli i Etikës ka marrë vendimin të përjashtojë për 10 ditë deputetët Sali Berisha, Flamur Noka, Belind Këlliçi, Edmond Spaho dhe Edi Paloka.

Anëtarët e Sekretariatit për Procedurat, Votimet dhe Etikën shqyrtuan kërkesën e një grupi deputetësh të Partisë Socialiste për masë disiplinore të pesë deputetëve. Kërkesa mori tre vota pro dhe dy kundër.

Dokumenti/ Përjashtohen 5 deputetë nga Kuvendi i Shqipërisë,
Dokumenti/ Përjashtohen 5 deputetë nga Kuvendi i Shqipërisë,