Jeff Cohen

Doktori jehud për vrasësin e Pitsburghut: Puna ime është të kujdesem për të, jo ta gjykojë (VIDEO)

Doktori jehud, Jeff Cohen ka folur pasi ka kontrolluar personin i cili vrau 11 persona në një sinagog në Pittsburgh të SHBA-ve.

Ai ka deklaruar se ai nuk ka pasur paragjykime dhe se e sheh atë si çdo pacientë tjetër, njofton Klan Kosova.

Cohen është shprehur kurreshtarë për ta parë atë që kreu masakrën, por megjithatë ai është shprehur se punë e tij është që të kujdeset për të e jo që ta gjykojë atë.

https://twitter.com/Channel4News/status/1057010272836247552