Dogana e Kosovës

Dogana e Kosovës kap 700 litra vaj të kontrabanduar nga Serbia

Dogana e Kosovës ka njoftuar mbi parandalimin e kontrabandës në Mitrovicë.

Sipas njoftimit të Doganës, është identifikuar dhe ndaluar një automjet transportues, i cili pas ndalimit u kontrollua dhe iu gjeten mallra të kontrabanduara.

“Automjeti ishte duke transportuar vaj ushqimor me origjinë nga Serbia në sasi prej 750 litrave” thuhet në njoftimin e Doganës.

U bë e ditur se mallrat dhe automjeti u sekuestruan dhe u fillua procedura e kundërvajtjes doganore.