Do qeshni me lot duke parë Andin se si imiton banorët

Mbrëmë si duket ka qenë “nata e Andit”, kjo pasi që ai ka qenë protagonisti kryesor i ngjarjeve të mbrëmjes, teksa dukej të ishte në super disponim.

Madje, aq në formë ishte Andi, sa ka shfaqur para banorëve mënyrat se si ata komplimentojnë, përfshirë vajzat dhe djemtë.

Por, si i imitoi Andi banorët? Kuptojeni, përmes videos në linkun e mëposhtëm.