Djegia e gomave e shkaktoi këtë tym të madh në Mitrovicë (VIDEO/FOTO)

Pas Obiliqit, zjarr të shkaktuar nga ndezja e gomave pati edhe Mitrovica.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si nga ky veprim është shkaktuar tym i madh në këtë qytet, zjarrfikësit e të cilit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po e lokalizojnë zjarrin, duke bërë që edhe niveli i tymit të bie.

Ballkani.info raportoi për këtë tym të madh më parë.

https://www.youtube.com/watch?v=7T3DMsCg2Cs