Dje dhe sot: galeri fotosh me kryqëzim realitetesh në distancë

Seth Taras, një artist amerikan në History Channel, ofroi një seksion të fotos së kryqëzuar, në titullin “Duhet të dini se ku qëndroni”.

Fotot e tij tregojnë skena moderne të kryqëzuara me ato historike.

Pra, ne mund të shohim një foto të kohëve të fundit të një çifti pranë Kullës Eiffel në Paris me një një foto të vjetër nga e njëjti vend duke paraqitur Adolf Hitlerin. Kështu, artisti prezantoi një numër  vendesh e famë botërore, si Muri i Berlinit, Normandia dhe të ngjashme, por edhe vende që nuk kanë të bëjnë me luftën, por janë të njohura.