Arrestimet

Dje u arrestuan tetë persona të dyshuar

Tetë persona janë arrestuar të dielën nga Policia e Kosovës.

Arrestimet kanë ndodhur në raste të ndara për vepra dhe incidente të ndryshme.

Për të gjitha arrestimet është njoftuar me kohë Prokurori i Shtetit, me urdhër të të cilit pesë prej tyre janë dërguar në mbajtje ndërsa tre të tjerë janë liruar në procedurë të rregullt.