Djali i Majk, një shqiptar i vogël në veshje kombëtare

Roani duket i mrekullueshëm në veshje kombëtare shqiptare.

Në këtë ditë feste, edhe djali i reperit Majk vjen në dukje festive.

Majlinda e ka veshur Roanin me veshje kombëtare shqiptare, në të cilat ai shkëlqn dhe duket si një model i vogël