DHUNË NË FAMILJE

Djali e sulmon me thikë nënën e tij

Një grua është sulmuar me thikë nga djali i saj në Leposaviq.

Me këtë rast, viktima ka pësuar gërvishtje në dorë dhe ka pranuar trajtim mjekësor në spitalin e Mitrovicës Veriore, e më pas është liruar në shtëpi.

I dyshuari nuk është hasur nga policia. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.