Ditëlindja e 74-të e Presidentit Rugova

Sot është ditëlindja 74-të e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Për të nderuar veprimtarinë e ish-presidentit Rugova, kryesia e LDK-së do të bëjë homazhe tek varri i tij në Velani.

Ish-presidenti Rugova ka ndërruar jetë më 21 janar të vitit 2006 dhe është presidenti i parë i Kosovës.