Foto

Dita e Flamurit – Kaq mijë persona e kanë emrin Flamur në Kosovë

Sot anembanë trojeve shqiptare po festohet 28 nëntori- Dita e Flamurit dhe 111 vjetori i shpalljes së Pavarësisë.

E një nga emrat më të shpeshtë në Kosovë, është pikërisht emri Flamur, kështu duke dashur familjet shqiptare të tregojnë rëndësinë dhe vlerësimin që e kanë për këtë simbol kombëtar.

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, 4 mijë 268 persona e mbajnë këtë emër.