Diskutohet për sistemin zgjedhor dhe problemet në sistemin e ankesave

Sot në Kosovë do të diskutohet për sistemin zgjedhor, rolin, rëndësinë dhe problemet në sistemin e ankesave zgjedhore.

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) sot do të organizojë panelin e diskutimit me temë “Sistemi zgjedhor në Kosovë: Roli, rëndësia dhe problemet në sistemin e ankesave zgjedhore”.

Takimi mbahet prej orës 14:00.