Dimri është këtu, dhe rrugët bëhen një kaos, këtë e vërteton edhe kjo video

Të gjithë e dimë se sa të kujdesshëm duhet të jemi në vozitje përgjatë periudhës së dimrit.

Mirëpo, shpesh herë sado që tregohemi të kujdesshëm rrugët me borë dhe me ngrica na ‘tradhtojnë’ duke na vënë shpesh herë në rrezik.

Këtë e vërteton edhe kjo video që është incizuar së fundmi në rrugët me borë dhe se sa kaos mund të bëhen ato dhe sa me rrezik janë personat që vozisin, prandaj keni kujdes të gjithë ju që vozisni përgjatë këtij të ftohti.