Mitrovice

Digjet kampi i refugjatëve në Mitrovicë, 6 persona dërgohen në spital

Në orët e hershme të mëngjesit, kampi ku janë të strehuar refugjatët sirianë dhe persona tjerë nga vendet tjera ka marrë flakë.

Sirena e zjarrfikësëve të Mitrovicës është dëgjuar nëpër qytet në orët e hershme, ndëra ata kanë intervenuar në shuarjen e zjarrit, shkruan Jepi zë.

Ende nuk dihet se a ka të lënduar nga ky zjarr, ndërsa në vendin e ngjarjes gjenden edhe Policia e Kosovës.

Edhe ditë më parë është raportuar për probleme të shumta në këtë vendqendrim të refuagjatëve, ndërsa pranë tyre gjenden edhe njësia për intervenine të shpejta e Policisë së Kosovës.

Zjarri nuk dihet si ka ndodhur, ndërsa policia po heton shkaqet që quan deri tek kjo zjarrvënie.