Dieta s’mjafton, i duhen edhe 18 mijë dollarë

Gjithnjë e më shumë Shqipëria dhe Tirana po zënë faqet e gazetave dhe të revistave më të njohura në fushën e turizmit. Një nga faqet më prestigjioze në botë, “Vinix”, i ka dedikuar një reportazh të gjerë transformimit total të kryeqytetit shqiptar, Tiranës.

Rachael Heffner nga Indianapolis, SHBA, peshonte 130 kilogram në një kohë kur konsumonte pije me gaz dhe “pafund” ushqime fast food-i.

Gjithsesi ajo ndryshoi tërësisht stilin e saj të jetesës dhe humbi më tepër se gjysmën e peshës së saj duke mbajtur një dietë strikte, por edhe një regjim të fortë stërvitjeje.

Por pavarësisht humbjes mbresëlënëse të peshës, ajo vihej në siklet për lëkurën e tepërt që ndodhej në pjesën e barkut, e për këtë arsye vendosi që t’i nënshtrohej operacionit për të kompletuar transformimin e saj.