Thaçi e Vuçiq me 11 nëntor në Paris

Më 11 nëntor në Paris pritet të ndodh një takim midis presidentit të Kosovës Hashim Thaci dhe atij të Serbisë Aleksandër Vuciq, pasi që të dy presidentët kanë pranuar ftesën e presidentit të Francës Emanuel Macron me rastin e 100 vjetorin të armëpushimit të parë të luftës së parë botërore.

Derisa Presidenti i Serbinë Vuciq ka shprehur gatishmëri për të diskutuar për çështjen e kufijve me presidentin Thaçi, zyra e presidentit Hashim Thaçi e kanë përjashtuar këtë mundësi. Ndërsa opozita është e vendosur që  me Serbinë të mos diskutohet për çështjen e kufijve.