Konstantinos Floros

Dhuna në Parlamentin grek, arrestohet deputeti Konstantinos Floros

Konstantinos Floros ka goditur me grusht deputetin e Zgjedhjes Greke në seancën plenare të Kuvendit

Floros u arrestua nga policia dhe aktualisht përballet me akuzën për dhunë ndaj një deputeti. Konstantinos Tassoulas theksoi se një dhunë e tillë mund të çojë në 10 vjet burgim.

Sulmi i Floros bëri që Tassoulas të sugjeronte një ndalim 15-ditor nga aktivitetet parlamentare. Ndërkohë Grammenos u shtrua në spital.

Ish-deputeti i Spartiatis, Konstantinos Floros, tani një deputet i pavarur, dyshohet se goditi me grusht deputetin grek të Zgjidhjes Vasilis Grammenos gjatë një seance të mëngjesit të së mërkurës në Parlament.