Plazhi

Dhërmiu mbulohet nga bora

Dhërmiu është një nga destinacionet kryesore turistike të Shqipërisë gjatë verës.

Ai njihet për ujin e kaltër e të kristaltë dhe plazhin fantastik.

Stina dimrit i ka ndryshuar krejt pamjen, teksa dëbora mbuloi plazhin, shkruan Top Channel.

Reshjet e borës dhe temperaturat e ulëta, që kanë përfshirë pjesë të shumta të Shqipërisë, nuk kursyen as Dhërmiun, që u mbulua nga petku i bardhë.