Destinacioni më i preferuar në Japoni gjatë stinës së dimrit

Japonia është e shquar për bukuritë natyrorë e piktoreske që posedon.

Përpos bukurive natyrore ky shtet po ashtu është i njohur edhe për bukurit që njeriu ka krijuar ndër vite.

Njëra ndër destinacionet më të preferuar për sezonin e dimrit është resorti Hoshino në Hokkaido.

Në këtë resort temperatura këtu mbanë nën minus 30 gradë, dhe çdo gjë është e ndërtuar nga akulli duke filluar nga gotat e pijeve e deri tek orenditë e shtëpive.

Këtu për rreth akullit është dhe një pishinë e jashtme me ujë të ngrohtë.

Dhe sigurisht një vend i ndërtuar nga akulli ka edhe këndin e skijimit për fëmijë dhe të rritur.