RAHOVEC

Dështon përmbyllja e panairit të produkteve vendëse në Rahovec

Në qytetin e Rahovecit dështoi ceremonia përmbyllëse e panairit treditor të produkteve vendëse.
Anip se ky organizim është bërë në përkrahje të taksës kundër Serbisë, interesimi i qytetarëve nuk ishte i madh, raporton Klan Kosova.

Panairi kishte filluar të premten dhe ishte planifikuar të përfundojë të dielën – në përmbyllje ishte paraparë të merrte pjesë edhe kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.

https://www.youtube.com/watch?v=V6SVLknr4iQ