Krahasimet

Dështimet dhe arritjet e deputetëve në zgjedhjet e 6 tetorit (INFOGRAFIKA)

Infografika e mëposhtme paraqet ngritjen dhe rënien në vota të të zgjedhurve, në zgjedhjet e 6 tetorit.

Klikoni për të parë se cilët janë deputetët e rizgjedhur që kanë pasur rritjen më të madhe të votave krahasuar me zgjedhjet e kaluara dhe deputetët të cilët kanë pësuar rënie në vota.

Po ashtu mund të shihni se cilët janë deputetët e zgjedhur për herë të parë që kanë marrë më së shumti vota.

loading…