VIDEO

Derisa po ushtroja të pasmet, një djalë erdhi nga mbrapa dhe bëri një gjë të neveritshme: Për këtë nuk ndihem rehat në palestër

“Kjo është arsyeja pse nuk ndihem rehat në palestër”, ka shkruar një vajzë.

Një vajzë e njohur vetëm me emrin e saj në TikTok , marzii10, ka shpërndarë një video që acaroi shumë përdorues të këtij rrjeti social dhe u bë virale.

Ajo po stërviste në palestër dhe vendosi të filmonte veten me telefon gjatë një ushtrimi, në mënyrë që të shihte se sa kishte përparuar dhe nëse po punonte siç duhet. Ajo mbaroi stërvitjen, hipi në makinë dhe rishikoi videon – kishte diçka për të parë.

Ajo e injoroi plotësisht mënyrën se si po kryente ushtrimin kur vuri re se nuk ishte e vetmja që filmohej. Përkatësisht, një burrë që po kalonte pranë saj ka ndezur kamerën në telefonin e tij dhe e ka filmuar atë, më saktë të pasmet dhe këmbët. Ajo u trondit dhe ndjeu një ngërç në stomak:

“I neveritshëm, jam i neveritur! U vonova në punë dhe nuk munda të kthehesha në palestër për ta pyetur se çfarë po bënte, por e denoncova në menaxhmentin e qendrës dhe bëra kallëzim penal. Unë kam prova për mua. telefon, shpresoj të mjaftojë”, ka thënë ajo në një nga postimet.

“Kjo është arsyeja pse nuk ndihem rehat në palestër”, ka shkruar një vajzë.

Sipas The Sun, shumë i shkruan asaj se i vinte keq që ajo e përjetoi këtë, sepse një burrë nuk ka absolutisht të drejtë ta bëjë këtë.