Deputetja e LVV-së akuzon edhe qytetarët për mosliberalizimin e vizave

Po mbahet seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga dy partit opozitare, LDK dhe LVV.

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Kollcaku përpos Qeverisë akuzoi edhe qytetarët për mosliberalizimin e vizave.

“Edhe qytetarët që kanë votuar këta persona që nuk janë prezent në Kuvend e kanë fajin e tyre sepse votuan këta persona që nuk japin përgjegjësi për mosliberalizimin e vizave”, tha Kollcaku.

Lëvizja Vetëndosje përpos Qeverisë ka hedhur akuza drejtë BE-së për mosliberalizimin e vizave. /Ballkani.info/