Deputeti i AAK-së: Po të isha deputet i BE-së do të votoja kundër liberalizimit të vizave

Edhe më tutje po vazhdon seanca e jashtëzakonshme e thirur nga LDK dhe LVV.

Po debatohet rreth mosliberalizimit të vizave ku opozita po kritikon Qeverinë, derisa Qeveria i’a atribohet premtimeve të pamabajtura të BE-së.

Deputeti i AAK-së, Gani Dreshaj tha se po të ishte deputet i BE-së nuk do të votonte pro liberalizimit e vizave për Kosovën.

“Po të isha deputet i BE-së nuk do të votoja pro liberalizimit të vizave po ta shikoja seancën e sotme”, tha Dreshaj.

Komisionari Hahn tha se vizat nuk mund të liberalizohen deri në vitin 2010. /Ballkani.info/