Deputetët diskutojnë ligjet, por s’ka kuorum për votimin e tyre

Ligjet e parapara të diskutohen dhe votohen sot në Kuvendin e Kosovës kanë mbetur peng i kuorumit.

Momentalisht nuk ka deputetë të mjaftueshëm në sallë për të votuar ligjet e parapara.

Deputetët që po qëndrojnë në sallë po diskutojnë ligjet sipas rendit të ditës.