Video

Del video ku shpërbëhet Lista Vjosa dhe u turpërua Donika Gërvalla

Reporteri ka gjetur një video ku flitet për shpërbërjen e Listës Guxo.

Aty shfaqen pamje nga ky takim ku duket edhe kandidati për president në seancën ku u zgjodh Vjosa Osmani.

“Nuk më lejuan as të më rritet emri. Prej nipit të Latif Berishës, si kundërkandidatit,” – vazhdoi ai.

“Nuk na keni hapë ma telefonin, m’keni djegë,”

“Po ju tregoj sinqerisht… unë jam veç kah drejtësia, veç kah populli,” – nis të flas ai ndër tjerash duke thënë që nuk kërkon poste, përcjell Periskopi.

“Prej që u bë Vjosa presidente nuk kemi dëgju më nga ata [funksionarët],” – thotë zotëriu në fjalë.