Dekorime per Halloween

Dekorimet më të çmendura për Halloween (Foto)

A jeni gati për Halloween? A jeni ende duke kërkuar rroba për dukjen tuaj apo edhe dekorime për shtëpinë tuaj?

Si për çdo gjë, disa njerëz janë më të përgatitur se të tjerët – madje në fotografitë më poshtë mund të shihni entuziastët më të mëdhenj dhe më të përkushtuar të Halloween, transmeton Klan Kosova.

Është e qartë se këta njerëz i kanë kushtuar shumë kohë dekorimeve të tyre – madje shfaqjet e tyre të lënë pa frymë.

Halloween, apo siç njihet tek ne “Nata e Shtrigave” festohet më 31 tetor.

I Decorated My Parents House For Halloween...

Just A Pallet, Red Light, And Fake Hands

The Pumpkin House In Kenova, West Virginia

Life-Size Michael Myers House

UFO Crash

Grim

My Neighbor’s Halloween Display

My Neighbor Wins Halloween. Graveyard For Trends That 'Died' In 2017 And 2018

Bring It On, Homeowners Association