Gjergj Dedaj

Dedaj për Prindon Sadriun, bashkëshortin e presidentes: Vjen kur të do në punë, shkon kur të do

Ambasadori I Kosovës në Maqedoninë e Veriut, ka akuzuar sot Prindon Sadriun që është bashkëshort i presidentes së Kosovës, se ka ndikuar në shkarkimin e tij.

Gjatë bisedës në emisionin Frontal në T7, Dedaj ka akuzuar Sadriun se ka abuzuar me pozitën që mban në ambasadës së Kosovës. Ai tha se me muaj të tërë nuk shkon në punë.

 “Ai është në gradën ministër dhe asgjë tjetër, me thanë të drejtën vjen në punë kur të donë, shkon kur të donë. Por kjo është çështje e MPJ-së

Ky vjen në punë, e lëshon kur të donë, të premten nuk vjen. Gjatë pandemisë, orës policore s’ka ardhur me muaj të tërë”, ka thënë Dedaj.