Kandidati për deputet

Daut Haradinaj: Njerëz të mirë dhe rini e shëndoshë sot ju bashkuan konceptit 100%

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Daut Haradinaj, ka vizituar sot Fushë Kosovën me ç’rast ka takuar shumë njerëz që i janë bashkuar koncept dhe motos së këtij koalicioni 100%.

Me këtë rast ai ka prezantuar një të ri me emrin Gazmend Maloku, djalin e një dëshmori.

loading…