Gara për Prishtinën

Daut Haradinaj: Do të më votojnë njerëzit e UÇK-së dhe përkrahësit e Ibrahim Rugovës

Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës, Daut Haradinaj ka thënë se kandidatura e tij dallon nga ajo për zgjedhjet parlamentare.

Duke folur për rezultatin që pret se do ta arrijë në garën e tij për Prishtinën, Haradinaj ka thënë se ka mbështetje nga shumë eksponentë politikë, si nga LDK e po ashtu nga PDK.

“Do të më votojnë njerëzit e UÇK-së dhe përkrahësit e Ibrahim Rugovës” ka thënë Haradinaj.