Festa

Dasma 100 milionë dollarëshe që i lë në hije të gjitha dasmat tjera

Në Indi po vazhdon dasma që mund të jetë më e shtrenjta e të gjitha kohëve.

Më 12 dhjetor, njeriu më i pasur i Azisë do të martojë vajzën e tij Isha me miliarderin Ajay Piramal, Anand.

Ceremonitë ekstravagante që do të zgjasin një javë dhe pritet të kushtojnë rreth 100 milionë dollarë, sipas njerëzve të afërm që po bëjnë planifikimin.

Të ftuarit në festimet para dasmës janë nga yjet e muzikës botërore si Beyonce, e cila ka performuar në një nga këto ditë, e deri te Hillary Clinton dhe gjigandët e biznesit.
Lista e të ftuarve është aq e gjatë sa familjarët është dashur të marrin pesë hotele me pesë yje aty afër.

Pas dasmës, të sapo-martuarit do të vendosen në shtëpinë gjigante 64-milionë dollarëshe, me diamante.