Dashuria e nënës është pa limite dhe nuk shuhet kurrë

Gorilla sapo ka lindur, por ajo nuk e kursen dashurinë për vogëlushin e saj, ajo e shpreh dashurinë e saj si nënë, duke ngjasuar me nënën njeri, transmeton ballkani.info

E mbulon me puthje dhe e përkedhel ashtu siç vetëm një nënë di!

https://www.youtube.com/watch?v=0qpw_560NxI