dafina zeqiri

Dafina Zeqiri me mesazh motivues për ndjekësit e saj

Këngëtarja shqiptare, Dafina Zeqiri në faqen e saj të Instagramit ka ndarë një mesazh motivues për ndjekësit e saj.

“Jeta është shumë e shkurtër. Duajeni energjinë tuaj, festoni fitoret tuaja, të mëdha dhe të vogla dhe trajtojeni veten siç duhet”, thuhet në një foto të postuar nga këngëtarja.

“Mos harroni, vetëvlerësimi juaj është rrezatues dhe tërheq energji pozitive dhe të mirë. Vlerësoni dhe njihni vlerën tuaj të qenësishme. Vazhdoni të shkëlqeni nga brenda jashtë”.