Dafina Zeqiri

Dafina Zeqiri dhe Yll Limani trazuan rrjetin me foton e fundit, postojnë dorë për dore

Dafina Zeqiri dhe Yll Limani sapo kanë turbulluar rrjetin me fotografinë e fundit të publikuar.

Dyshja ka publikuar dy duar të kapura, duke lënë shumë mëdyshje.

Megjithatë sipas gjitha gjasave asgjë nuk ka të bëjë me lidhjen e mundshme të tyre, por me ndonjë projekt të përbashkët.

Se çfarë do të sjellin dy artistët, do ta marrim vesh në ditët në vijim.