Dafina Zeqiri

Dafina Zeqiri dhe Yll Limani publikojnë duetine shumë pritur “Mos shko”

Sot erdhi në treg bashkëpunimi më i ri nga Ylli dhe Dafina.

Para pak kohësh Dafina dhe Ylli kishin paralajmëruar se po sillnin diçka të re për publikun.

“Mos shko” erdhi para pak minutash premierë në kanalin Youtube të Dafina Zeqirit ku u futën rreth 5 mijë shikues që në minutën e parë të lansimit.

Prodhuar nga Moneyz, për melodinë dhe muzikën u përkujdes vetë Dafina Zeqiri këngën mund ta dëgjoni duke klikuar linkun e mëposhtëm.