Këngëtarja

Dafina një ditë pas festës së ditëlindjes, më e bukur se kurrë

Këngëtarja Dafina Zeqiri është shfaqur tepër seksi në një bllok fotografish që ka postuar sot

Këngëtarja duket bukur derisa edhe grimin e ka të zakonshëm dhe të përditshëm.

Dafina dje festoi ditëlindjen e saj të 32-të, derisa ajo ka vazhduar të jetë njëra prej këngëtarëve më aktive në Kosovë, sidomos gjatë pandemisë.

Sivjet këngëtarja ka vazhduar me të njëjtin ritëm dhe në paraqitjet e saj ajo ka paralajmëruar edhe këngë të tjera.