bashkëpunimi

Dafina Dauti dhe Shqipri Kelmendi me dy bashkëpunime

Është një nga këngëtaret më të talentuara.

Dafina Dauti po i sjell dy bashkëpunime të reja, kësaj radhe me këngëtarin Shqipri Kelmendi.

Një nga këngët do të jetë ‘cover’ që së shpejti lansohet, kurse, tjetra do jetë plot ritëm e që pritet të publikohet në muajin prill.

Ky nuk është bashkëpunimi i parë mes tyre, pasi, ata kohë më parë realizuan edhe një potpuri bashkë që rezultoi të jetë shumë e suksesshme, afro 5 milionë shikime në Youtube.

Se çka po na sjellin kësaj radhe, presim të shohim.