“Çuna dhe goca” publikohet nga Robert Berisha, Kastro Zizo dhe Eneda Tarifa

Ditë më parë është paralajmëruar një projekt i përbashkët mes Robertit, Kastros dhe Enendës.

Kënga me titull “Çuna dhe goca” sapo është publikuar në kanalin YouTube.

Ky projekt është shoqëruar edhe me videoklip, i cili është punuar nga “Pro Video”.

Lajmi për bashkëpunimin e këtyre tre artistëve ishte i papritshëm, por kënga pritet të jetë në mesin e këngëve më të dëgjuara të momentit.

Dëgjoni këngën e re nga Robert Berisha, Kastro Zizo dhe Eneda Tarifa, në linkun e mëposhtëm.

https://www.youtube.com/watch?v=J2-t8ZKb8bs