Courtney Stodden

Courtneyt i duhen bikini më të mëdha (Foto)

Courtney Stodden pati disa probleme me bikinit e saj të bardha ditën e hënë.

24-vjeçarja ndodhet në Santa Monika të Kalifornisë dhe u fotografua duke u munduar të mbulojë sa më mirë “asetet” e saj, por bikini i zgjedhur ishte shumë i vogël për t’i bërë ballë.