Foto

Cole Sprouse shpjegoi pse e kishte kaq të vështirë të punonte me Jennifer Aniston në serialin “Friends”

Cole Sprouse është një personazh që e pamë më rrallë gjatë historisë së gjatë të shfaqjes në transmetim, por kishte një rol të vogël por të rëndësishëm në “Friends” nga 2000-2002, duke luajtur djalin e Ross, Ben Geller.

Vetëm shtatë vjeç kur bëri debutimin e tij ikonik në spektakël, Cole tani ka folur për arsyen se pse kishte vështirësi të punonte me Jennifer Anniston.

Fatkeqësisht për Cole, në një kohë kaq të madhe në karrierën e tij, kishte diçka që po e ndalonte atë të arrinte potencialin e tij të plotë.

Cole Sprouse dhe Jennifer Aniston në serialin “Friends”

Ai ishte i hutuar nga fakti se ishte i dashuruar me Jennifer.

“Kisha një kohë shumë të vështirë të punoja me Aniston sepse isha shumë i dashuruar me të”, tha Cole për “New York Post”.

Cole Sprouse dhe Jennifer Aniston në serialin “Friends”

“Isha i magjepsur. Isha pa fjalë – do të bëhesha i gjithi me flluska dhe do të harroja linjat e mia dhe plotësisht bosh. Ishte kaq e vështirë.”

Por, merita aty ku i takon, ai bëri një punë mjaft të mirë.

Aq i denjë, në fakt, sa ndonjëherë Cole u kujtonte aktorëve të tjerë më të vjetër rreshtat e tyre kur i harronin. /Telegrafi/