CoinMarketCap

Çmimi i bitcoin pëson rënie, humb pothuajse 10 përqind nga vlera e tij

Çmimi i bitcoin ka pasur një rënie dramatike gjatë 24 orëve të fundit, ku ka humbur pothuajse 10 përqind nga vlera e tij.

Rënia ishte edhe më e ulët në kriptovaluta të tjera si: Ethereum, Cardano dhe monedha të tjera digjitale.

Në përgjithësi, tregu ka rënë 9.8 përqind gjatë 24 orëve të fundit, sipas faqes së përcjelljes CoinMarketCap, shkruan Indepedent.

Ndërsa filloi përplasja, presidenti i El Salvadorit – i cili u zhvendos për të urdhëruar mbështetjen për kriptovalutat në vend, si dhe për të mbajtur vetë bitcoin – shkroi në Twitter se rënia mund të jetë një lajm i mirë.

“Ne sapo blemë dip. 150 monedha të reja! El Salvador tani mban 700 monedha”, ka shkruar Nayib Bukele.

“Ata kurrë nuk mund t’ju mposhtin nëse blini dip. Këshillë presidenciale”.