Mbretëria

Cilit prind do t’i ngjajë foshnja mbretërore? Flasin shkencëtarët

Të gjithë e duan çiftin mbretëror Harry-Meghan.

Ata tashmë kanë sjellë edhe një fëmijë në jetë. Emri i tij është Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Por shumë njerëz janë kurioz ta dinë se cili prind do t’i ngjajë foshnja – Princ Harryt apo si nënës së tij Mehgan.

Shkencëtarët janë treguar të padurueshëm në këtë drejtim dhe kanë bërë disa parashikime për të ardhmen.