Cili është telefoni më i mirë në treg: iPhone XS Max vs Galaxy Note 9

Që nga daljet e para të telefonave të mençur, ekziston edhe debati: Samsung apo iPhone?!

Cili nga smartfonët është më i mirë, kamera më e mirë, shpejtësia, estetika, prodhimi i pajisjeve të teknologjisë është shndërruar edhe në një garë, transmeton lajmi.net

Përveç gjigantëve Apple dhe Samsung, edhe përdoruesit e kanë përherë një debat të papërfunduar në lidhje me pajisjet e secilës nga dy kompanitë.

Pajisjet më të fundit të dy këtyre gjigantëve janë Galaxy Note 9 dhe iPhone XS Max, derisa karakteristikat e tyre dhe performancat dallojnë me nuanca – por që e bëjnë dallimin.

Nëpërmjet një video të cilat janë të zakonshme nga adhuruesit e teknologjisë, mund ta shihni nga afër krahasimin e këtyre dy pajisjeve dhe dallimet, përparësitë, dobësitë e tyre.