Modelja

Cila është nëna dhe vajzat e saj? Modelja 64-vjeçare ende në formë seksi

Ylli që ka tronditur për shumë muaj të kaluar është Christie Brinkley, e cila u shfaq në çmimin FN Achievement në Nju Jork me bijat e saj Alex Ray Joel dhe Sailor Brinkley Cook.

Ajo “çrregulloi” pjesëmarrësit kur u ngrit për t’u prezantuar me trashëgimtaret e saj, dhe shumë komentuan se në shikim të parë as nuk do t’iu shkonte ndërmend se bëhej fjalë për nënën me vajzat e saj.

Modeli i famshëm që ende merr pjesë në fushatat e modës duket joreale në dekadën e shtatë.

Duhet mbajtur parasysh se Christie, pretendon se nuk ka bërë kirurgji plastike dhe se, për fat të keq, ka përdorur botoks vetëm një herë në jetën e saj.Ajo thotë se sekretet e rinisë së saj janë ushqimi i shëndetshëm, përkujdesja dhe stërvitjet.