Agjenda

Çfarë pritet të ndodhë sot në Kosovë

Mbahet dita e dytë e garave Republikane të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik, garojnë mbi 2 mijë nxënës.

(Kampusi i Kolegjit AAB, ora 10:00)

Mbahet darka e përbashkët dhe ndahen mirënjohje për veteranët e UÇK-së nga komuniteti egjiptian.

(Restorant “4 yjet” në Carrabreg të Deçanit, ora 20:30)