Kënga Haziri

Çfarë po ‘zihet’? Vajzat e Lutfi Hazirit në përgatitje për një projekt

Vajzat e të parit të Gjilanit, Lutfi Haziri, vazhdojnë të marrin gjithë vëmendjen në mediet rozë

.Edhe pse janë të komentuara për jetën e tyre luksoze dhe për pozat në Instagram, ato janë duke u bërë gati për një projekt të përbashkët.

Këtë e ka bërë me dije, Kënga Haziri, në një intervistë për ‘No Filt’ duke mos dhënë më shumë detaje.