Çfarë po lëshojnë kështu në ajër helikopterët e KFOR-it? (VIDEO)

Një manover ushtarake e KFOR-it ka bërë që banorët e zonës ndërmjet Ferizajt dhe Shtërpcës të bëhen kurreshtar.

Janë disa helikopterë të KFOR-it që gjatë fluturimit i kanë lëshuar disa raketa, duket, manovruese, që kanë lëshuar tym.

Nuk dihet se për çfarë monvre bëhet fjalë, sepse një gjë e tillë nuk është paralajmëruar.

Banorët e zonës i ka dërguar një video Ballkanit.info ku shihen helikopterët e KFOR-it. /Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=Fp148XviqGo&feature=youtu.be